Deze highlights showt CNB New plants op Plantarium

06-08-2019

Over twee weken is het alweer zo ver, Plantarium! Uiteraard staan ook onze vertegenwoordigers Henk en René van CNB New Plants op de beurs.

Dit jaar presenteren wij:

Dicentra spectabilis Cupid®        
Schizachyrium scoparium Chameleon®
Rudbeckia fulgida Little Goldstar®                          

Dicentra spectabilis Cupid®
Deze Dicentra spectabilis heeft lichtgroene bladeren en een zachtroze bloem die opvallend is door de karakteristieke hartvorm. De Dicentra spectabilis Cupid® wordt ongeveer 60 cm hoog en staat het liefst half in de schaduw in een pot of border

Schizachyrium scoparium Chameleon®
Schizachyrium scoparium `Chameleon’ heeft een prachtig blad. Uniek aan de `Chameleon’ is het blad dat gedurende het seizoen verandert van kleur. Uiteraard heeft deze Schizachyrium scoparium `Chameleon’ zijn naam daar ook aan te danken. De bloeiperiode is in september en november en hij is goed te gebruiken in de border.

Rudbeckia fulgida Little Goldstar®
Deze Rudbeckia soort is winterhard en is een compact groeiende plant van 40 cm hoog. Rudbeckia fulgida Little Goldstar staat mooi in de border of in een pot op het terras en kan goed worden gebruikt als vak beplanting.

Naast deze Dicentra, Schizachyrium en Rudbeckia showen we ook diverse siergrassen. Wilt u deze soorten met eigen ogen zien? U bent van harte welkom bij onze stand (standnr. 142).

Highlighted image: Deze highlights showt CNB New plants op Plantarium

Vergelijkbaar nieuws