Het showseizoen is begonnen!

23-01-2019

De CNB Bloem- en relatiedagen zijn voorbij en dat betekent dat het showseizoen is begonnen. Er staan de komende maanden veel shows en beurzen op het programma.

Hieronder een mooi overzicht voor in je agenda. Komt’ie:

31 januari & 1 februari: Bloembollenvakdagen Flevoland
Een inspirerende vakshow waar ruim dertig bloembollenkwekers uit de regio hun diverse tulpencultivars presenteren in unieke houten bakken. Uiteraard staan wij met een stand op de Agri beurs en ook dit jaar sponseren wij het openingsbuffet.

14 t/m 17 februari: Vaktentoonstelling in Zwaagdijk
Na Flevoland zijn wij ook present in Zwaagdijk. Jullie zijn van harte welkom in onze beursstand voor een kop koffie en een praatje met onze vertegenwoordigers. Kijk voor meer info over de Vaktentoonstelling op de geheel vernieuwde website.

28 februari t/m 1 maart: CNB Bol-op-potdagen
Vorig jaar was de eerste editie van de marktbroeishow bol-op-pot met de insteek: het product laten zien zoals het er in het echt ook uit ziet. Doordat dit concept vorig jaar goed aansloeg, gaan we dit jaar weer een interessante show voor u neerzetten. Naast een divers aanbod van narcis en muscari showen we ook tulp, calla, fritillaria, iris, sneeuwklokje en chionodoxa. We zien u graag op de Floratuin

28 februari t/m 4 maart: Lentetuin Breezand
Eind februari zijn wij uiteraard ook aanwezig op de Lentetuin. Al jaren staan wij hier met een stand op de Agribeurs. Het is de plek voor kwekers om samen met onze vertegenwoordigers een kop koffie te drinken.  Wij vinden het belangrijk om gedurende deze dagen onze klanten te ontvangen in onze beursstand. Uiteraard zorgen wij hierbij altijd voor een hapje en een drankje.
Voorafgaand aan de beurs, wordt door CNB een buffet beschikbaar gesteld voor de inzenders van de bloementuin.

8 maart: Marktbroeishow Bovenkarspel
Bent u benieuwd naar het nieuwste broeiassortiment verzamelt op één locatie? Dan bent u van harte welkom op 8 maart bij CNB Bovenkarspel. Wij showen circa 80 cultivars. Alle tulpen zijn op potgrond én op water gebroeid en worden daarnaast ook in een vaas geshowd. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging.

Wij hopen jullie natuurlijk te zien de komende maanden.

Benieuwd naar de evenementen van de rest van het jaar? Bekijk hier onze agenda.

Highlighted image: Het showseizoen is begonnen!

Vergelijkbaar nieuws