In zee met CNB

04-03-2020

Voor de liefhebbers van bloembollen en bolbloemen was het genieten afgelopen dagen op de Lentetuin Breezand.

Prachtige plaatjes
Het fotogenieke evenement is vooral veelvuldig op social media voorbij gekomen met prachtige plaatjes. Mooi product en enthousiaste mensen. Echt reclame dus voor ons mooie bollenvak.

De gouden tulp
Jeffrey en Roy van Woesik gingen er met de hoofdprijs vandoor. De gouden tulp komt hen welverdiend toe. Van harte gefeliciteerd Jeffrey en Roy.

Zon, zee en strand
Na een druk bezochte prijsuitreiking, receptie en buffet is er 5 dagen topsport bedreven door inzenders, vrijwilligers en standhouders. Bezoekers van de Lentuin zijn vorstelijk ontvangen met een geweldige bloemenshow en agribeurs. Het thema van 2020 ‘Zon, zee en strand’ was daarbij een inspiratie om de inzendingen net een extra zetje te geven. De organisatie van de agribeurs was van mening dat CNB het thema het meest origineel heeft opgepakt. Dat is beloond met de standprijs. De CNB badlakens en beach ballen vonden gretig aftrek.

Pubquiz
Ter afsluiting van de Lentetuin stond dit jaar voor het eerst een Pubquiz op het programma. De organisatoren Marco Dorsman en Ruud van der Meer rekende op 10 ploegen van ca 5 man. Dat werden er 34! Ruim 150 deelnemers dus wat zorgde voor felle competitie. Het oud tulpenkeurenbestuur ging er met de zege vandoor. Marieke, Ted, Kim en Ruby van harte gefeliciteerd.

Plezier
Tot slot is er op youtube nog beeld te vinden onder de titel ‘Lentetuin 2020 met de vrijwilligers in stijl afgesloten’. Bekijk de video hier.  Het plezier spat er vanaf. Aan alle vrijwilligers, bedankt voor editie 2020 en op naar volgend jaar.

Highlighted image: In zee met CNB

Vergelijkbaar nieuws