Jubilea (Blog: Paul Peters)

19-03-2019 100 jaar CNB

In dit kalenderjaar vieren meerdere bedrijven in onze mooie sector een jubileum.

Jubilea
De Ree Holland B.V. is dit jaar 100 jaar (en koninklijk), P. Aker Zaden & Bloembollen B.V. viert zelfs haar 125 jarig jubileum, O.A. Taylor &Sons Bulb Ltd haar 100 jarig jubileum en ook (koninklijke) CNB bestaat in 2019 100 jaar. Verschillende bloembollenbedrijven zijn deze jubilarissen al voorgegaan met 100 jarige jubilea of zelfs meer.

Trots
Ik voel zelf een trots wanneer ik over ‘mijn’ 100 jarige CNB praat. Ik merk dat ook bij de medewerkers en eigenaren van de andere jubilarissen. Trots op het bedrijf, de sector en ons mooie product. Het is denk ik heel belangrijk dat we trots zijn. Die trots willen we graag delen met onze directe omgeving maar ook met consumenten van ons product. Dit terwijl die consument ons als burger ook treft in de regels die op ons afkomen omdat ze zich zorgen maakt.

Laten we de trots die ons motiveert en ook drijft inzetten om de uitdaging van de bezorgde burger aan te gaan. Ik zie daar trouwens al hele mooie initiatieven in maar ik zie ook krampachtige reacties. De burger is soms boos op ons maar wanneer je boos bent en er staat een in en in trotse vent tegenover je dan kan je niet boos blijven en ga je toch luisteren. Kortom, blijf TROTS! want we hebben nog veel te doen maar nog meer te bieden.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact op met Paul Peters (Manager bemiddeling).

Highlighted image: Jubilea (Blog: Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws