Binnenkort nieuwe functionaliteit Mijn CNB: de areaalopgaven

11-10-2022

Hoe vaak loopt u nog naar de bank om geldzaken te regelen? Of ondertekent u een contract nog via de post? Dit gebeurt steeds minder. Digitalisering wordt steeds beter zichtbaar in ons leven en zo ook bij onze klanten. Wij willen onze klanten daar graag in voorzien en het u zo makkelijk mogelijk maken. CNB is druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten in Mijn CNB.

Dit sluit goed aan op de doelen van CNB: ‘We streven naar digitalisering van onze processen en informatievoorziening, aansluitend op de bedrijfsvoering van de klanten’.

Areaalopgaven
Een veelgehoorde vraag is of er een mogelijkheid kan komen om areaalopgaven digitaal in te kunnen voeren via Mijn CNB. Dit sluit aan op ons streven naar digitalisering.

Omdat wij onze dienstverlening graag willen blijven verbeteren en het werk voor de klant zo efficiënt mogelijk willen maken, willen wij u nu alvast informeren over een nieuwe (aankomende) functionaliteit op Mijn CNB, namelijk: Areaalopgave invoeren, Areaalopgave bekijken en rapportages.

Binnenkort komen wij terug bij u met meer informatie over deze nieuwe functionaliteit.
Heeft u vragen over de nieuwe functionaliteit Areaalopgaven? Dan kunt u contact opnemen met Helmy Dofferhoff - van Kooten.

Highlighted image: Binnenkort nieuwe functionaliteit Mijn CNB: de areaalopgaven

Vergelijkbaar nieuws