Aankoopbemiddeling

Aankoopbemiddeling
Wellicht weet u exact welke nieuw aan te kopen opstallen e/o gronden het beste bij uw bedrijfsvoering passen of wellicht staat u nog helemaal aan het begin van uw zoekproces. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij weten wat er in de markt speelt, welke transacties er recent gesloten zijn, welke locaties op de markt zijn of komen en wat de grondprijs op dit moment doet. Daarnaast is het voeren van prijs- en contractonderhandelingen ons dagelijks werk. Wij regelen voor u de beste aankoopprijs en zorgen ervoor dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze werkwijze
We brengen samen met u uw vastgoedbehoefte in kaart en stellen daarbij passende aankoopcriteria op. Op basis daarvan zoeken we de locatie die het beste bij uw strategie en bedrijfsvoering past. Voor de geschikte locatie voeren we een kadastraal en bestemmingsplanonderzoek uit en beoordelen we de aankoopinformatie, contracten en vraagprijs. Aansluitend onderhandelen we voor u over de prijs en de aankoopvoorwaarden en begeleiden we u verder tot en met de oplevering.

Transparant, persoonlijk en betrokken
We zijn vooraf transparant over de activiteiten die we voor u gaan uitvoeren en over de kosten die u daarvoor betaalt. De ervaring leert dat we onszelf voor u terugverdienen in de uiteindelijke deal. Onze aanpak is persoonlijk en betrokken: we nemen de tijd voor u en zetten ons maximaal in om voor u het beste uit de deal te halen.