Verkoopbemiddeling

U staat op het punt om uw opstallen en/of gronden te verkopen en bent op zoek naar advies en begeleiding van een makelaar die de markt door en door kent. Het team van CNB Makelaardij staat graag voor u klaar.

Wij weten wat er in de markt speelt, welke transacties er recent gesloten zijn, welke partijen op zoek zijn naar uitbreiding en wat de grondprijs op dit moment doet. Daarnaast is het voeren van prijs- en contractonderhandelingen ons dagelijks werk. Wij regelen voor u de beste verkoopprijs en nemen de contractuele afhandeling graag uit uw handen.

Onze werkwijze
Samen met u bepalen we de verkoopstrategie en de beste passende vraagprijs. We baseren ons onder meer op de huidige marktprijzen en op een kadastraal- en bestemmingsplanonderzoek dat we voor u uitvoeren. Alle relevante verkoopinformatie zetten we op een rij in een verkoopbrochure, die we proactief aanbieden aan geïnteresseerde partijen in ons netwerk, zowel online als offline. Daarnaast begeleiden we het volledige verkoopproces voor u: van bezichtigingen tot het onderhandelen over de prijs en de verkoopvoorwaarden en de verdere begeleiding tot en met de oplevering.

Transparant, persoonlijk en betrokken
We zijn vooraf transparant over de activiteiten die we voor u gaan uitvoeren en over de kosten die u daarvoor betaalt. De ervaring leert dat we onszelf voor u terugverdienen in de uiteindelijke deal. Onze aanpak is persoonlijk en betrokken: we nemen echt de tijd voor u en zetten ons maximaal in om voor u het beste uit de deal te halen.