Verhuurbemiddeling

De (ver)huur  van opstallen, zoals schuren, begint bij het vinden van de juiste, betrouwbare (ver)huurder. Dat is een uitdaging op zich. CNB Makelaardij bemiddelt graag voor u.

Wij weten wat er in de markt speelt, kennen het huuraanbod, de huurvraag en de performance van de bedrijven daarachter. Daarnaast is het opstellen van goede, juridisch sluitende huurovereenkomsten ons dagelijks werk. Wij zorgen ervoor dat u achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan.

Het beheer van verhuurovereenkomst
Het verhuren van opstallen is één ding, het beheer van het verhuurcontract een andere. Daar komt veel bij kijken, zoals toezicht houden, de verhuuradministratie en de financiële afwikkeling. Dit alles vraagt om specialistische kennis, ervaring en tijd. CNB Makelaardij beschikt over de juiste expertise op dit vlak. We staan voor u klaar om de beheerstaken van u over te nemen, zodat u uw handen vrij kunt houden voor uw corebusiness. 

Transparant, persoonlijk en betrokken
We zijn vooraf transparant over de taken die we voor u gaan uitvoeren en over de kosten die u daarvoor betaalt. De ervaring leert dat we onszelf voor u terugverdienen in de tijd die u bespaart. Onze aanpak is persoonlijk en betrokken: we nemen echt de tijd voor u en zetten ons maximaal in om uw beheerstaken professioneel en deskundig uit te voeren.